Loading...
Incasso Formule2018-05-24T15:18:35+00:00

Incasso Formule

Incasso

Er is voor een ondernemer bijna niets zo vervelend als een debiteur – nadat hij van u goederen of diensten heeft ontvangen – uw openstaande facturen niet betaalt. Dat kost u niet alleen geld maar ook tijd die u kwijt bent met het plegen van overleg over betaling. Die tijd kunt u als ondernemer beter besteden. Van Seters & Stoelhorst is in staat het incassotraject snel en succesvol van u over te nemen.

Van Seters & Stoelhorst Advocaten hanteert een transparante incasso formule waardoor u op eenvoudige wijze via e-mail uw openstaande facturen ter incasso kunt aanbieden waarna wij binnen 24 uur een aanvang nemen met de incasso tegen een vooraf bepaald vast tarief. U komt niet voor financiële verassingen te staan.

Ons incasso traject ziet er als volgt uit:

*inclusief een aanzegging tot een gerechtelijke procedure met concept dagvaarding of concept faillissements- verzoek.

Zoals u ziet, hanteert Van Seters & Stoelhorst Advocaten een duidelijk en transparant tarief voor haar incasso inspanningen. U bent in het buitengerechtelijke incasso traject nooit meer dan EUR 155 (exclusief BTW) kwijt. Waarvoor u dan de expertise van een incasso advocaat verkrijgt.

Indien de debiteur tot betaling van uw openstaande facturen overgaat, dan ontvangt u de hoofdsom en de verschuldigde rente. De geïncasseerde buitengerechtelijke incassokosten zijn voor Van Seters & Stoelhorst Advocaten. Mocht de debiteur niet vrijwillig betalen dan heeft u twee opties. Of u stopt de incasso opdracht; dan bent u voor onze inspanningen nooit meer kwijt dan EUR 155 exclusief BTW. Of u betrekt de debiteur in een gerechtelijke procedure; dan biedt Van Seters & Stoelhorst Advocaten u een gematigd incasso tarief aan dat wij in het voorkomende geval graag met u bespreken.

De prijzen gelden per incasso-opdracht (per debiteur), zijn exclusief BTW en gelden alleen voor onbetwiste geldvorderingen.

Wilt u een incasso aan Van Seters & Stoelhorst Advocaten uitbesteden? Dan kunt u onderstaand formulier invullen en de openstaande facturen toevoegen. Binnen 24 uur wordt uw incasso opdracht verwerkt en wordt de eerste incasso brief aan uw debiteur verzonden.

Mocht u vragen hebben over de incasso formule van Van Seters & Stoelhorst Advocaten dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met mr. J.H. (Hans) van Seters.

ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSO FORMULE

INCASSO FORMULE VAN SETERS & STOELHORST ADVOCATEN

NAAM

EMAIL

ONDERWERP

BERICHT

UPLOAD BESTANDEN